Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Coasta de Azur

LJUBLJANA - BERGAMO - MILANO - NICE - CANNES - MARSILIA - MONACO - GENOVA

milano nice-beach Monte Carlo

Program 19 - 29 August 2018

Ziua 1: Plecare din Timisoara, dimineata. Dupa-amiaza sosire in Ljubljana, Orasul Iubirii, Slovenia. Liubliana este un spectacol arhitectural, aici putand fi admirate creatii in stil renascentist, baroc si Art Nouveau. Tur de oras si cazare în Ljubljana, la hotel de 3*.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare din Slovenia, ajungem în minunata Italie, iar pe drum avem timp să admirăm frumuseţea ţării supranumită “muzeu în aer liber”. Cazare in Bergamo, la hotel de 4*.

Ziua 3: Mic dejun. Preluarea de la aeroport a turiştilor care vin cu avionul. Vizităm Milano: Domul, Castelul Sforzesco, Teatrul Scala, Primăria, Galeriile Vittorio Emmanuele II. Plecare spre Coasta de Azur. Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 4: Mic dejun. Vizitarea a două dintre “perlele” Coastei de Azur: Nice şi Cannes – oraşul filmelor şi al vedetelor, cu un aer retro-chic plin de rafinament. Timp liber. Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Excursie optionala: St. Paul de Vence, sat medieval bine pastrat cu o panorama superba asupra Rivierei Franceze, care detine una dintre cele mai valoroase colectii de arta contemporana, cea a Fundatiei Maeght. Apoi ne indreptam spre incantatorul si toropitul oras Grasse, capitala mondiala a parfumurilor. Ziua o incheiam pe plaja de la Antibes, un oras stravechi situat vizavi de Nisa peste Golfului Ingerilor. Aici se poate vizita Castelul Grimaldi, actual Muzeu Picasso. Intoarcere in Nice. Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 6: Mic dejun. Plajă. Timp liber in Nice, oraş-staţiune al artelor şi culturii, cu cea mai mare concentrare de muzee după Paris, renumit pentru fascinanta atmosferă“Belle Epoque”.Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 7: Mic dejun. Excursie optionala in Provence, unde vizitam Marsilia, al doilea oraş ca mărime al Franţei, renumit pentru celebra fortăreaţă Chateau d’If, în care se petrece o parte din acţiunea romanului lui Alexandre Dumas – Contele de Monte Cristo. Se viziteaza Portul Vechi, Muzeul civilizaţiilor Europei şi ale Mediteranei (MuCEM) si Catedrala Notre-Dame de la Garde. La intoarcerea popas pentru vizitarea celei mai pline de viaţă staţiuni de pe coastă: Saint Tropez, locul unde pictori şi scriitori celebri şi-au găsit inspiraţia sau muzele. Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 8: Mic dejun. Plajă. După amiază, vizită la Monaco. Vizita in zona inalta a orasului: Catedrala Notre Dame, Oceanograful, Platul Regal, apoi coboram pe langa Portul de Iahturi, pe Circuitul de Formula I, pe langa celebrul Casino, in zona exclusivista a magazinelor de lux. Cazare la Nice, Hotel Ibis 3*.

Ziua 9: Mic dejun. Plecare din Nice, vizită la San Remo. Ne continuam drumul spre Genova, vizitam Portul Vechi, Catedrala San Lorenzo, Palatul Ducal, Biserica Il Gesu, Piazza Ferrari, Casa lui Cristofor Columb si Porta Soprana. Cazare in Bergamo, la hotel de 4*.

Ziua 10: Plecare spre ţară. Sosire in Timisoara in functie de formalitatile vamale.


 

TARIF: 749 euro/persoana, cazare in camera dubla


Servicii incluse:

-9 nopti cazare cu mic dejun 

-transport autocar

-asistenta turistica

Nu sunt incluse:

- taxa hoteliera/statiune (1 euro/persoana/zi-se achita in agentie)

- taxe intrari obiective turistice

- asigurarea medicala

- excursiile optionale: St Paul de Vence~30 Euro; Marsilia~60 Euro

Observatii:

-Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

-Preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. în cazul în care vor fi mai puţini participanţi, pretul se recalculează

-Pentru treia persoana / copil in camera cu doi adulti, reducerea este  de  60 euro iar cazarea se face in pat suplimentar/canapea

-In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.

-Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Acte necesare calatoriei:

-Carte de identitate sau paşaport original, valabile

-Cazier judiciar pentru însoţitorul minorilor ( daca este cazul)

-Pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

 


Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.