Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Coasta Amalfi

Coasta Amalfitana, situata in sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase locuri ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin locurile pline de istorie.Dincolo de panoramele superbe presarate de-a lungul acestei regiuni, Coasta Amalfitana incanta atat prin capodoperele arhitecturale si artistice ce pot fi observate in orasele din zona, cat si prin ingeniozitatea localnicilor ce si-au construit locuintele pe cornisele abrupte de pe coasta.Cel mai apropiat oras de Coasta Amalfi este Sorrento, ce dateaza de mai bine de 2000 de ani. Situat in apropiere de Napoli (aproximativ 30 km), Sorrento constituie un excelent punct de start pentru calatoria dumneavoastra.

Nu trebuie sa ratati Insula Capri, aflata la 5 km de Sorrento, Orasul antic Pompei care isi fascineaza vizitatorii si astazi - oras distrus de eruptia vulcanului Vezuviu in anul 79, Roma – orasul celor 7 coline, Napoli – locul unde a fost inventata pizza.

amalfi drive Capri-2 vezuviu

Ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun pentru transfer la Budapesta pentru zborul Budapesta 10:30 – Napoli 12:10. Transfer aeroport Napoli la hotel in zona Sorrento. Program liber pana la cina.   

Ziua 2 Excursie la vulcanul Vezuviu si orasul antic Pompei

Dupa micul dejun se pleaca spre Pompei, oras care este pe lista celor mai spectaculoase locuri ale lumii, iar excavatiile, care au inceput in secolul al XVIII-lea pentru a descoperi zona ingropata de eruptia vulcanului, continua si astazi. Veti fi condusi pe strazile din Pompei unde veti vizita baile romane, Forumul si vilele ridicate de catre imparatii romani. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina.

Ziua 3 Excursie pe Coasta Amalfitana 

Dupa micul dejun se pleaca pe Amalfi Drive, recunoscut drept unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, oferind o panorama care ne va lasa fara suflare. Coasta Amalfi este cea mai frumoasa zona costiera a Italiei, o combinatie de stânci abrupte, sate idilice care coboara sprintene inspre mare si pante muntoase impadurite,vom vizita vechiul oras grecesc Till Paestrum intr-un tur ghidat. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina.

Ziua 4 Excursie pe Insula Capri

Dupa micul dejun ne vom bucura de un tur ghidat de o zi in insula. La fel cum toate drumurile duc la Roma, in ceea ce priveste Insula Capri, totul se invarte in jurul Grotei Azzurra. Din port putem lua feribotul pentru a ajunge in principalul oras, Capri, unde merita sa ne oprim pentru a bea un cappucino in celebra Piata Umberto. Ajunsi in Anacapri, putem urca pe muntele Solaro cu ajutorul telescaunului. Peisajul ce poate fi observat din cel mai inalt punct al insulei este uluitor. Nu trebuie sa ratam Anacapri, gradinile lui Augustus si optional pesterile albastre. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina.

Ziua 5 Tur panoramic al orasului Napoli

Dupa micul dejun facem un tur ghidat de o jumatate de zi in Napoli. Veti avea parte un tur panoramic al orasului Napoli in cadrul caruia veti atinge urmatoarele: Castelul Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului si Palatul Regal. Situat pe malul golfului cu acelasi nume si sustinut de profilul vulcanic aparte al Vezuviului, orasul a fost celebrat de poeti si pictori, din cele mai vechi timpuri, drept unul dintre cele mai  frumoase si mai binecuvantate locuri de pe Pamant.Dupa amiaza program liber. Dupa cina vom participa la un Tarantella Show intr-un loc specific.

Ziua 6

Dupa micul dejun vom fi transferati la aeroportul din Napoli pentru zborul Napoli 12:50 – Budapesta 14:30. Transfer aeroport Budapesta – Timisoara.

Tarif: 575 Euro/470 Euro pentru înscrieri până în 30 Aprilie 2017

Servicii incluse:

-5 nopti cazare in camera dubla cu demipensiune la hotel de 2-3* in zona Sorrento sau in imprejurimi
-transfer Timisoara – aeroport Budapesta - Timisoara
-transferuri aeroport Napoli – hotel –aeroport Napoli
-tur de o zi cu ghid local la Pompei si Vezuviu (ziua 2)
-insotitor tur de o zi pe Coasta Amalfi (ziua 3)
-excursie de o zi cu ghid local in Capri  cu ferry boat si autobuz (ziua 4)
-tur de jumatate de zi in Napoli cu ghid local iar dupa cina Tarantella Show (ziua 5)
-insotitor din partea agentiei

Nu sunt incluse:

-bilet de avion Budapesta-Napoli-Budapesta (compania Wizzair), aproximativ 150 - 200 euro
-bagaj mana mare sau de cala
-nu sunt incluse taxele de intrare la obiective si bauturile
-asigurare storno/medicala
-taxa de statiune

Excursia se organizeaza cu un grup de minim 25 de persoane. Pentru un numar mai mic de persoane pretul se recalculeaza.

 

 


În categoria Circuite cu avionul mai găsiți:

Invierea Domnului  | Islanda | America Centrala | Ucraina | Maroc | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.