Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Mallorca
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Bella Sicilia

Esențe, arome și delicii

Segesta - Agrigento - Piazza Armerina - Siracusa – Etna – Taormina – Palermo Festivalul Inghetatei – Monreale

amalfi drive taormina

Perioada 27 Septembrie-2 Octombrie 2018

Ziua 1 Întâlnire în jurul orei 13:00 cu însoțitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun pentru transfer la aeroportul din Budapesta pentru zborul Budapesta 19:00 – Catania 21:05. Transfer aeroport – hotel în Catania și cazare.

Ziua 2 După micul dejun plecăm spre Segesta unde vom vizita Templul Doric iar apoi ne continuăm drumul spre Valea Templelor în Agrigento unde se află situl arheologic ce conține rămășițele diferitelor temple dorice datând din secolul V înainte de Hristos:

- Templul Concordia: cel mai bine păstrat templu doric și unul din cele mai frumoase din punct de vedere al proporției și armoniei formei

Citeşte mai departe: Bella Sicilia


Turul Regilor - Iordania

Program de Paste

Aqaba-Jordan petra Iordania wadi-rum

Data de plecare 6 Aprilie 2018

Ziua 1

Intelnire cu insositor la aeroport Henri Coanda imbarcare si plecare catre Amman , ne intalnim cu reprezentantul nostru in Amman, facem  formalitătile vamale, transfer la hotel, check in si cazare.

Ziua 2  Vechiul si Noul  Amman   

După micul dejun începem ziua cu un city tour al capitalei Amman. Continuam apoi sa exploram partea de est a Iordanului unde gasim castelele si palatele desertului  construite de califii Omeiazi in secolul al VIII-lea d.Hr. Ei au construit aceste castele si palate în desertul iordanian cu scopul de a mentine rutele caravanelor si pentru a asigura loialitatea triburilor iordaniene. In plus, au construit cabane de vânătoare să se bucure de călărie, de vânătoare si de baie. Transfer catre Amman pentru cina si cazare.

Ziua 3...

Citeşte mai departe: Turul Regilor - Iordania


Invierea Domnului

Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Mănăstirea Hozeva

Data de plecare 4 Aprilie 2018

haifa muntele-tabor-israel hozeva

Ziua 1, miercuri, București – Tel Aviv – Haifa 

Prezentare în Aeroportul București OTOPENI la ora 08.00 pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Decolare la ora 11.00 din Bucureşti cu destinaţia Tel- Aviv, sosire la ora 13.30 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne începem pelerinajul în Țara Sfântă urcând coasta Mării Mediterane pe urmele Sf. Petru până la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem în oraşul Haifa unde vizităm frumoasele grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris...

Citeşte mai departe: Invierea Domnului


Islanda

„Fiica ghetii si a focului” asa cum o numesc multi, dar si a curajosilor vikingi si a elfilor legendari, este o destinatie unica ce ne va oferi surpriza unui spectacol al naturii ce depaseste limitele imaginatiei: gheizere fierbinti, ghetari uriasi si iceberg-uri impresionante, vulcani impunatori, cascade de poveste dar si tarmuri romantice si pitoresti, toate intr-o calatorie de exceptie! 
Iar atmosfera plina de prospetime si culoare a celei mai nordice si mai curate capitale din lume - Reykjavik, vizita la cel mai vestit SPA din lume - Laguna Albastra, sau delicioasele preparate ale gastronomiei islandeze sunt doar cateva dintre ingredientele vor desavarsi aceasta experienta unica de viata.

reykjavik Blue-lagoon-islande vik-iceland             

Data plecare 17 August 2017

Ziua 1  Budapesta – Reykjavik 
 
Imbarcare pentru zborul catre...

Citeşte mai departe: Islanda