Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

1 Decembrie

La multi ani Români,

La multi ani România!!

1 decembrie Ziua României si a noastra. Ziua in care ne aducem aminte de cei care acum o suta de ani au indeplinit un vis. Oameni care gandeau la fel, simteau la fel si doreau sa adune toti românii sub acelasi steag. O suta de ani de istorie impreuna, de bucurii si greutati, razboaie, pace, schimbari de guverne si guvernanti. Indiferent de relele si bunele pe care le-a suportat, românul a ramas acelasi om deschis, vesel, iubitor de frumos, dornic de cunoastere. Sa continuam sa fim la fel si urmatorii o suta de ani, indiferent de cat de mult vor sa ne schimbe altii si de cate piedici ni se pun. Vorbele unui mare om politic, spuse acum multi ani, in alta parte a lumii, se potrivesc de minune acum, aici. "Nu te intreba ce poate face țara pentru tine, ci ce trebuie tu sa faci pentru țara ta"(JFK). Cata dreptate avea... Hai sa nu stam sa...

Citeşte mai departe: 1 Decembrie


Solicitare trimisă

Un reprezentant al agenției noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Dacă doriți prioritate în acordarea unui răspuns, în timpul programului de lucru, vă rugăm să ne contactați telefonic.
Mulțumim!


Cum comand servicii de turism?

MODUL DE REZERVARE

Cum poate fi efectuata o rezervare  prin intermediul agentiei noastre de turism ?
Trebuie sa urmati cateva etape simple:


1. ALEGEREA VACANTEI/OFERTEI POTRIVITE

Alegerea sejurului sau destinatiei preferate se poate face accesand unul dintre meniurile paginii principale: ex: turism intern, turism extern, navigand in continuare pana la selectarea  tipului de oferta dorit.
Daca tipul de sejur dorit  nu se regaseste afisat pe site-ul nostru, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va putem pune la dispozitie o oferta personalizata, conforma cu  preferintele Dvs.

2. VERIFICAREA DISPONIBILITATII OFERTEI ALESE

La sfarsitul descrierii fiecarei oferte se gaseste un link (verificati disponibilitate) care va ajuta in verificarea disponibilitatii. Prin accesarea acestuia vi se va deschide un formular care trebuie completat in functie de cerintele Dvs.
In cel mai...

Citeşte mai departe: Cum comand servicii de turism?


Contact Eureka Reisen

{aicontactsafeform pf=2}


Subcategorii