Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Solicitare trimisă

Un reprezentant al agenției noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Dacă doriți prioritate în acordarea unui răspuns, în timpul programului de lucru, vă rugăm să ne contactați telefonic.
Mulțumim!


Cum comand servicii de turism?

MODUL DE REZERVARE

Cum poate fi efectuata o rezervare  prin intermediul agentiei noastre de turism ?
Trebuie sa urmati cateva etape simple:


1. ALEGEREA VACANTEI/OFERTEI POTRIVITE

Alegerea sejurului sau destinatiei preferate se poate face accesand unul dintre meniurile paginii principale: ex: turism intern, turism extern, navigand in continuare pana la selectarea  tipului de oferta dorit.
Daca tipul de sejur dorit  nu se regaseste afisat pe site-ul nostru, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va putem pune la dispozitie o oferta personalizata, conforma cu  preferintele Dvs.

2. VERIFICAREA DISPONIBILITATII OFERTEI ALESE

La sfarsitul descrierii fiecarei oferte se gaseste un link (verificati disponibilitate) care va ajuta in verificarea disponibilitatii. Prin accesarea acestuia vi se va deschide un formular care trebuie completat in functie de cerintele Dvs.
In cel mai...

Citeşte mai departe: Cum comand servicii de turism?


Contact Eureka Reisen

{aicontactsafeform pf=2}


Prezentarea agenției de turism Eureka Reisen

Eureka Reisen este o agentie de turism cu sediul in Timisoara, strada Alba Iulia, nr.7, etaj 1, apartament 1, care ofera servicii specializate atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare sau tematic.

Pentru turistii romani agentia pune la dispozitie pachete turistice ale touroperatorilor germani – NECKERMANN, DERTOUR/ MEIERS WELTREISEN/ ADAC, TUI/ GULET, TERRA REISEN, 1&2 FLY, JAHN REISEN, ALLTOURS, OLIMAR, RUEFA REISEN, THOMAS COOK, FTI, ITS, ITS BILLA REISEN, BG TOURS, ATTIKA REISEN, SCHAUINSLAND, Partener direct CROAZIERE.NET. Minivoiaje de week-end atat in tara cat si in tarile vecine, in statiuni de spa si wellness din Ungaria, Austria, Croatia sau Slovenia, sejururi pentru luna de miere in destinatii exotice: Maldive, Insulele Seyschelles, Bora Bora, Hawaii, Caraibe, Thailanda, vacante si concedii cu avion, autocar sau masina proprie la Marea Neagra...

Citeşte mai departe: Prezentarea agenției de turism Eureka Reisen


Subcategorii