Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Olanesti

Tratament si relaxare

Statiunea este situata în apropierea vaii Oltului si este înconjurata de dealuri împadurite, ceea contribuie la dezvoltarea unui climat cu veri racoroase si ierni blânde. Prezenta vegetatiei face ca aerul sa aiba gradul optim de oxigenare si o concentratie ideala de aeroioni negativi.

Cadrul natural ofera o mare varietate de ape minerale cu rol terapeutic. Cele peste 30 de izvoare cu ape minerale sulfuroase, clorurate, iodurate, bromurate, sodice, magneziene – oligominerale, toate pentru cura de ingestie, contribuie la tratarea unei multitudini de afectiuni.

Cura profilactica în statiunea Olanesti este recomandata persoanelor care prezinta factori de risc sau/si antecedente de afectiuni (renale, reumatismale, digestive, respiratorii, dermatologice) dar nu prezinta boala activa.

olanesti Baile-Olanesti baile-olanesti-1

Indicatii terapeutice:

-boli digestive si ale glandelor anexe -dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrita cu hiposecretie acida, suferinte ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfunctional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice si sindroame de colon iritabil

-boli renale microlitiaze si litiaze renovezicale, infectiile tractusului urinar, suferintele rinichiului operat, nefropatiile interstitiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical

-boli endocrine metabolice diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie si guta

-boli alergice cu localizare cutanata, ORL, pulmonara sau digestiva

-boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulatiilor periferice, sindroame dureroase si disfunctionale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.

 

HOTEL STOGU 3*

htl_stogu_olanesti

Dotari generale: restaurant, sala de conferinta cu capacitate de 150 locuri. Taxele hoteliere se achita la receptie.

Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus, balcon. Număr total camere: 16, Duble:13. Apartamente: 3 - apartamente compus din doua camere.

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu.

Fitness/Wellness/Sport: baza tratament.

Tratament: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. 


HOTEL OLANESTI 3*

h-olanesti

Este situat la intrarea in statiune.

Dotari generale: restaurant -3 sali - 600 locuri, 4 cabinete medicale, laborator de analize. Sala de conferinta cu capacitate de 150 locuri.

Dotari camere: aer conditionat (o parte din camere), TV, frigider, balcon (o parte din camere), telefon, baie proprie.  Număr total camere:204, Duble: 202 - dintre care 198 camere cu doua paturi si 4 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Servicii masa: se acorda in unitatea Restaurant Olanesti, categoria 3 stele.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita -in vecinatatea hotelului, baza tratament.

Tratament: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate; in baza de tratament a hotelului Olanesti se pot efectua urmatoarele proceduri: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

 

 


În categoria Balneo mai găsiți:

Tusnad | Covasna | Buzias | Vatra Dornei | Sovata | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.