Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Santorini
charter din Timisoara
Hurghada
plecare din Timisoara
Zakynthos
charter din Timisoara

Uzlina

Izvorand din muntii Padurea Neagra din Germania si traversand 8 tari, Dunarea, cel de-al doliea fluviu ca marime din Europa, isi incheie drumul, formand inaintea varsarii lui in Marea Neagra una din cele mai frumoase Delte din lume. Intre cele 3 brate, bratul Sf.Gheorghe (69,7 km), bratul Sulina (63.7 km) si bratul Chilia (120 km) s-au format o multime de legaturi naturale, canale si lacuri prin care se poate strabate intreaga Delta.

delta 4 delta 5 delta 6

Delta Dunării (3446 km²), aflată în Dobrogea, este a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene. A intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991 si este clasificată ca rezervație a biosferei la nivel național în România și ca parc național în taxonomia internațională a IUCN (International Union for Conservation of Nature) - cf Wikipedia.

Un ţinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogată faună ornitologică de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologică (reprezentată de cca 100 de specii, din care amintim heringul de Dunăre si sturionii, de la care se obţine preţiosul caviar).

Zone protejate - 20, cu o suprafata totala de 50.904 ha, dintre care amintim:

-Padurea Letea 2825 ha

-Lacul Raducu 2500 ha

-Lacul Nebunu 115 ha

-Padurea Caraorman 2250 ha

-Lacul Saraturi Murighiol 87 ha

-Grindul Lupilor 2075 ha

-Istria - Sinoe 400 ha

Sunt numai cateva din bogatiile Deltei, ocrotite de lege, care pot fi vizitate, insotiti de oameni cunoscatori ai zonei, florei si faunei. O experienta unica, pe cal mai tanar pamant al Romaniei.

Complex CORMORAN 3*

complex-cormoran complex cormoran1

Complexul din Uzlina dispune de mai multe structuri de cazare: Pensiunea, Hotelul, Vilele Tip A si Vilele Tip B.

Pensiunea Cormoran dispune  5 camere duble si 3 camere triple recent renovate, mobilate cu gust, oferind o ambianta placuta, dotate cu grup sanitar propriu (apa calda in permanenta) si incalzire centralizata.

Hotelul Cormoran are o capacitate de 34 camere duble si 2 garsoniere cu jacuzzi; camerele sunt dotate cu aer conditionat, dus/wc propriu, telefon international, Tv satelit.

Vile tip A 10 la numar, compuse din 4 camere, fiecare camera cu 2 paturi, canapea extensibila, grup sanitar propriu, (posibilitati de cazare pana la 4 persoane/camera), Tv, aer conditionat.

Vile tip B 4 la numar, compuse din cate 2 apartamente - fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu cate 2 canapele extensibile, 2 grupuri sanitare, aer conditionat, Tv satelit, frigider.

Serviciile  de masa: Complexul Cormoran dispune de mai multe restaurante, terase în aer liber si baruri unde pot fi  degustate, specialitati din peste,(doar va aflati în Delta Dunarii) dar si preparatele bucatariei internationale care satisfac toate gusturile, avand inclusiv meniuri vegetariene, deserturi proaspete si cocktail-uri exotice. Puteti încerca, de asemenea, cina  cu foc de tabara, care consta din gratar mixt grill, palinca si muraturi servite la focul de tabara, urmate de un antreu pe baza de peste si icre, sturion la gratar si desert traditional, servite în restaurant.

Facilitati: Sala fitness, salon mic dejun, piscina, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, fotbal), centru de echitatie, biliard, tenis de masa, sauna, baza nautica proprie (salupe 2 - 50 locuri, salupe rapide - motoare de la 50-225 Cp, barci cu motor 15 Cp, barci cu vasle).

Facilitati copii:

Copii 0-6 ani – gratuitate la cazare in camera parintilor si la transfer, restul serviciilor se achita la fata locului;

Copii 7-12 ani – jumatate din pretul de adult daca se cazeaza cu parintii intr-o camera tripla.

Detalii privind accesul auto:

Imbarcarea turistilor pt transferul naval (20 min pana in complex) se face la pontonul  din  imediata vecinatate a benzinariei Cormoran. Benzinaria este situata  la iesire din Murighiol cca 800 m (exista indicatoare rutiere). Turistii vor telefona din Tulcea (38 km de Murighiol) la numarul de telefon  care il vor primi impreuna cu voucherul de cazare pentru a se trimite salupa in timp util  la imbarcare. Pana la sosirea turistilor in benzinarie (din Tulcea cca 40 min) salupa este sosita la ponton. In benzinarie exista parcare amenajata, cu paza asigurata non-stop (8 lei/autoturism/24h, 15 lei/microbuz si 25 lei/autocar/24 h)


Pensiunea CASA DINTRE SALCII

casa dintre salcii

Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit în câtiva ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducându-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri.

Facilitati cazare:

- 12 camere (10 camere duble si 2 triple) cu baie proprie, televizor (cablu), aer conditionat

- 4 camere duble cu o baie pe hol, living cu televizor, aer conditionat

Facilitati pensiune: acces internet Wi-Fi, salã de mese, living cu televizor,  jocuri (masa de tenis, sah, rummy, table), apa calda permanent, aer conditionat in toate spatiile de cazare si masa, terase, 2 foisoare la malul apei, gratar, curte, piscina, sezlonguri si umbrele, loc de joaca pt. copii, bazin de pescuit, parcare proprie la mal. Ambarcatiuni: catamaran, barci cu motor, barci cu rame.

 


În categoria Turism intern mai găsiți:

Charter litoral Romania | Murighiol | Sf. Gheorghe | 

>Vezi toate ofertele din această categorie

Contact Rapid
 1. Doriți mai multe informații? Aveți întrebări?
  Vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.
 2. Numele dvs(*)
  Numele nu este trecut corect. Vă rugăm să folosiți doar litere, fără cifre sau alte semne de punctuație.
 3. Numărul de telefon
  Vă rugăm să introduceți numai cifre, fara spații sau semne de punctuație.
 4. Adresa de e-mail(*)
  Adresa de e-mail nu este valabilă.
 5. Mesaj
 6.   
 7. Completarea căsuțelor marcate cu asterisc (*) este obligatorie.