CAZARE
de la
EUR2311EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Campina

Campina

Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol.Descriere:   Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble . Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider. Restaurant: Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa.Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare.Servicii cu plat: aer conditionat, tratament de specialitate la  Baza de tratament din cadrul mnstirii 'Sfanta Maria'.Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis.Tratament: Baza de tratament din cadrul mnstirii 'Sfanta Maria' se afl la parterul unui corp al hotelului 'Sfanta Maria', ocupand o suprafat de aproximativ 600 metrii ptrati. Ea cuprinde un cabinet medical de consultatii, dou cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si un grup sanitar. Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodic in care predomin clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare total de 85%, nmolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de step cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gam larg de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice ( ca indicatii majore ), pe lang acestea putand fi tratate si unele boli asociate.
CAZARE
de la
EUR2966EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
EUR2814EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

Pensiunea CRISTIAN

Fiecare cameră luminoasă de la această pensiune oferă aer condiţionat şi are balcon cu vedere la lac, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi frigider mic. Camerele au baie privată cu dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.Bucătăria comună include aparat de cafea, plită şi cuptor cu microunde. Recepţia are program nonstop.Plaja din Eforie Nord se află la 3 km. Orasul Vechi din Constanta se află la 16 km de Vila Cristian, iar Neptun este la 27 km.
CAZARE
de la
EUR3420EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Mara
CAZARE
de la
EUR3478EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

PENSIUNEA ROSIEM HOUSE

Pensiunea Rosiem House este situata in Techirghiol, chiar in centrul orasului la cca 150 m de lacul Techirghiol, in apropierea Teatrului de vara "Jean Constantin".
CAZARE
de la
EUR3448EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
EUR3853EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Olt

Olt

Localizare: Vila se afla localizata in statiunea Techirgiol, in centrul orasului, la  mai putin de 5 minute de mers pe jos de Manastirea Sf. Maria si de faleza lacului TechirgiolDescriere. Vila are o capacitate de cazare de 28 de locuri repartizate in 14 camere duble, sunt clasificate la o stea, conditiile de cazare fiind peste clasificarea pensiunii. Marea majoritate a turistilor care trec pragul pensiunii, beneficiaza de tratament contracost la Baza de Tratament a Manastirii Sf. Maria, unde se pot trata afectiuni reumatismale, dermatroze, hipotiroidie,limfatism, rahitism, decalcifiere, fracturi ale oaselor membrelor , slbiciune fizic.
CAZARE
de la
EUR4560EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Rosiem House
CAZARE
de la
EUR4601EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii