Hotelul Afrodita este situat pe faleza, cu acces direct la plaja.

Facilitati hotel: 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente de lux, restaurant (180 locuri), terasa, bar, sala de conferinte, piscina exterioara, plaja privata cu sezlonguri si umbrelute, masaj, masa biliard, parcare gratuita supravegheata (in limita locurilor disponibile), cutie de valori la receptie.

Facilitati camere: AC, minibar, TV, telefon, Wi-Fi, seif, sistem de inchidere pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj, cabina de dus, uscator de par.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - parcare supravegheata (locuri in functie de disponibilitate); - WI-FI. Informatii suplimentare: - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii; - in cazul familiilor cu copii, voucherele trebuie sa aiba atasate copie dupa cerificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- parcare supravegheata (locuri in functie de disponibilitate);
- WI-FI.

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii;
- in cazul familiilor cu copii, voucherele trebuie sa aiba atasate copie dupa cerificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Afrodita - Oferta Paste - 2 nopti, Venus, Romania