Complexul Apollo Wellness Club este la 5 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin.

Facilitati hotel: 35 de camere duble si apartamente 4* si 30 de camere duble si apartamente 3*, restaurant (in incinta restaurantului nu se servesc bauturi alcoolice), baza de tratament, centru Spa cu suprafata de 3000 mp (piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi), strand (piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, plaja cu nisip, zone de relaxare), sala de conferinta, baza sportive cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, parcare.

Facilitati camere: AC, minibar, uscator de par, cabina de dus sau cada, TV, Wi-Fi, telefon. Camerele de 4* au in plus seif, halat de baie si papuci.

~
Oferta include: - 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; - buget restaurant: 120 lei/sejur/adult, 120 lei/sejur/copil 12-17.99 ani si 60 lei/sejur/copil 5-11.99 ani; - cina traditionala de 1 Decembrie (meniu bufet); - buget wellness 110 lei/sejur/adult; - acces gratuit nelimitat la Centrul Spa (piscina pentru inot, bazin cu apa sarata, jacuzzi, sauna uscata/umeda, infrasauna, sala de fitness); - acces gratuit parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - in Restaurantul Apollo nu se comercializeaza si nu se consuma bauturi alcoolice; - copiii intre 0-4.99 ani NU au buget de restaurant inclus si consuma din bugetul alocat parintilor sau achita produsele consumate la fata locului; - copiii, indiferent de varsta, NU au buget wellness inclus. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- buget restaurant: 120 lei/sejur/adult, 120 lei/sejur/copil 12-17.99 ani si 60 lei/sejur/copil 5-11.99 ani;
- cina traditionala de 1 Decembrie (meniu bufet);
- buget wellness 110 lei/sejur/adult;
- acces gratuit nelimitat la Centrul Spa (piscina pentru inot, bazin cu apa sarata, jacuzzi, sauna uscata/umeda, infrasauna, sala de fitness);
- acces gratuit parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- in Restaurantul Apollo nu se comercializeaza si nu se consuma bauturi alcoolice;
- copiii intre 0-4.99 ani NU au buget de restaurant inclus si consuma din bugetul alocat parintilor sau achita produsele consumate la fata locului;
- copiii, indiferent de varsta, NU au buget wellness inclus.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apollo Wellness Club - Oferta 1 Decembrie - 3 nopti, Sangeorgiu De Mures, Romania

Verifica tarife si disponibilitate