Complexul Apollo Wellness Club este la 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin.

Facilitati hotel: 35 de camere duble 4* si 30 de camere duble 3*, restaurant (in incinta restaurantului nu se servesc bauturi alcoolice), baza de tratament, centru Spa cu suprafata de 3000 mp (o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi), strand, sala de conferinta, baza sportive cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: AC, minibar, uscator de par, cabina de dus sau cada, TV, Wi-Fi, telefon. Camerele de 4* au in plus seif, halat de baie si papuci.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun bufet; - buget restaurant*; - cina bufet cu specific romanesc in data de 30.11.2021; - buget wellness 100 lei/sejur/adult (pentru servicii de masaj, cosmetica, coafor, manichiura); - acces gratuit nelimitat la Centrul Spa (piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, saune, sala de fitness). Informatii suplimentare: - in Restaurantul Apollo nu se comercializeaza si nu se consuma bauturi alcoolice; - copiii intre 0-4.99 ani NU au buget de restaurant inclus si consuma din bugetul alocat parintilor sau achita produsele consumate la fata locului; - copiii, indiferent de varsta, NU au buget wellness inclus. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2. *Buget restaurant inclus: - pentru sejur de 4 nopti: 180 lei/sejur/adult, 180 lei/sejur/copil 12-17.99 ani si 90 lei/sejur/copil 5-11.99 ani; - pentru sejur de 5 nopti: 240 lei/sejur/adult, 240 lei/sejur/copil 12-17.99 ani si 120 lei/sejur/copil 5-11.99 ani.

Oferta include:
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- buget restaurant: 180 lei/sejur/adult, 180 lei/sejur/copil 12-17.99 ani si 90 lei/sejur/copil 5-11.99 ani;
- cina bufet cu specific romanesc in data de 30.11.2021;
- buget wellness 100 lei/sejur/adult (pentru servicii de masaj, cosmetica, coafor, manichiura);
- acces gratuit nelimitat la Centrul Spa (piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, saune, sala de fitness).

Informatii suplimentare:
- in Restaurantul Apollo nu se comercializeaza si nu se consuma bauturi alcoolice;
- copiii intre 0-4.99 ani NU au buget de restaurant inclus si consuma din bugetul alocat parintilor sau achita produsele consumate la fata locului;
- copiii, indiferent de varsta, NU au buget wellness inclus.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Apollo Wellness Club - Oferta 1 Decembrie, Sangeorgiu De Mures, Romania

Verifica tarife si disponibilitate