Hotelul Apollo este situat la 400 m de plaja, in centrul statiunii Eforie Nord.

Facilitati hotel: piscina pentru adulti cu pool bar, piscina si loc de joaca exterior pentru copii, restaurant cu terasa, gradina, camera pentru bagaje, seif, lift, Wi-Fi, spalatorie, calcatorie.
Hotelul dispune de 120 camere duble.

Facilitati camere: pat matrimonial sau pat twin (doua paturi), televizor, frigider, baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, telefon, internet wireless.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina cu sezlonguri (in limita locurilor disponibile), internet Wi-Fi. Informatii suplimentare: - Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (minim 40 de persoane). - Nu se accepta trasformarea valorii micului dejun in bonuri valorice. - In cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina, acestea se servesc in regim card valoric. - Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-inului. In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina cu sezlonguri (in limita locurilor disponibile), internet Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (minim 40 de persoane).
- Nu se accepta trasformarea valorii micului dejun in bonuri valorice.
- In cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina, acestea se servesc in regim card valoric.
- Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-inului. In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Apollo - Oferta Standard - Mic dejun, Eforie Nord si Sud, Romania

Verifica tarife si disponibilitate