Situată în Palma de Mallorca, la o distanță de 100 m de plaja Puro, această proprietate de 4 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele de la Bq Apolo au în dotare aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Bq Apolo oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Bq Apolo oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. Seara, Bq Apolo organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Bq Apolo este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Bq Apolo oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Bq Apolo poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 2,1 km.

Cele mai apropiate atracții de Bq Apolo sunt: Portul de agrement San Antonio de la Playa - 400 m, Palma Aquarium - 1,6 km, Mega Park Nightclub - 4,0 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre BQ Apolo, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate