Hotel Dorna este situat in statiunea Vatra Dornei, la baza Partiei de schi Parc.

Facilitati hotel: 40 spatii de cazare (camere duble standard sau superior, apartamente standard, apartamente superior si suite superior), restaurant (140 locuri), terasa (40 locuri), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), sala de conferinta (55 locuri), baza proprie de tratament, centru Spa (piscina interioara incalzita, sauna salina, sauna finlandeza, sauna umeda, camera rece, sala de fitness, masaj), loc de joaca pentru copii in interior.

Facilitati camere: TV, minibar, seif, fierbator de apa, baie proprie cu dus sau cada, halat si papuci, produse cosmetice, uscator de par, Wi-Fi, AC. Camerele NU au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - cina de post in Vinerea Mare in 22.04.2022; - cina sambata in 23.04.2022 - bufet de Inviere in 23.04.2022 - cina festiva cu meniu traditional de Paste si muzica live in 24.04.2022 Informatii suplimentare: - acces gratuit la Centrul SPA: piscina interioara incalzita, sauna uscata, sauna umeda, sauna salina, sala de fitness (in functie de regulile impuse de autoritati la momentul sejurului). BONUS - pachet spa de relaxare pentru primii 2 adulti: - drenaj limfatic, procedura laser (doamne); - masaj clasic partial, procedura laser (domni). Important: - repartizarea la mese se face anticipat, se vor ocupa locurile indicate de personalul hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- cina de post in Vinerea Mare in 22.04.2022;
- cina sambata in 23.04.2022
- bufet de Inviere in 23.04.2022
- cina festiva cu meniu traditional de Paste si muzica live in 24.04.2022

Informatii suplimentare:
- acces gratuit la Centrul SPA: piscina interioara incalzita, sauna uscata, sauna umeda, sauna salina, sala de fitness (in functie de regulile impuse de autoritati la momentul sejurului).

BONUS - pachet spa de relaxare pentru primii 2 adulti:
- drenaj limfatic, procedura laser (doamne);
- masaj clasic partial, procedura laser (domni).

Important:
- repartizarea la mese se face anticipat, se vor ocupa locurile indicate de personalul hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Dorna - Oferta Paste, Vatra Dornei, Romania