Charter Costa Brava - Barcelona - HCC Taber Hotel, cu plecare din Timisoara

Situat la doar 8 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya din centrul orasului Barcelona, hotelul HCC Taber este găzduit de o clădire modernistă impresionantă. Oferă camere dotate cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele hotelului HCC Taber au TV prin satelit si minibar. Baia privată include un uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Clădirea hotelului HCC Taber a fost proiectată initial de către celebrul arhitect barcelonez ​​Domènech i Montaner, care a proiectat si uimitorul Palau de la Música Catalana. Clădirea incă păstrează balcoanele caracteristice din fier forjat si bovindourile mari.

Micul dejun tip bufet oferit de hotel include o gamă largă de preparate si există optiuni de mic dejun à-la-carte. De asemenea, aveti la dispozitie un snack bar si room service.

Las Ramblas se află la doar 10 minute de mers pe jos de hotel, iar clădirile Casa Batlló si La Pedrera ale lui Gaudí sunt la mai putin de 10 minute de mers pe jos. Autobuzele spre aeroport pleacă din Plaza Catalunya.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre HCC Taber Hotel, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate